Fa'ailoa Agate: Lau Ta'iala FAQ Sili

Ua Fa'ailoa e Agate lau Taiala FAQ Sili

Fa'ailoaina o Mea lilo o Agate Crystals

I totonu o le lalolagi mataʻutia o maʻa taua, o tioata agate o loʻo i ai se nofoaga faʻapitoa, e taʻutaʻua mo a latou mamanu lavelave, lanu viia, ma mea uiga ese. Agate e le na'o se fiafiaga va'aia ae fa'atosinaina i le tele o uiga lelei e avea ai i latou ma filifiliga ta'uta'ua i le au aoina, tagata fa'atau, ma i latou e fiafia i a latou mea fa'atusa.

Se vaaiga i le lalolagi o Agate

Agate tioata o se ituaiga o chalcedony, faʻaalia i latou mamanu faʻapipiʻi maʻoti, o se taunuuga o le faʻagesegese malulu o vaifofo silica-oa. O agate ta'itasi o se tufuga tulaga ese na gaosia e le natura, fa'atasi ai ma fusi e pu'eina sina taimi i le taimi, fa'amatala se tala o le tala fa'asolopito o le lalolagi. E maua i le tele o lanu, o lanu ta'itasi e fa'aalia ai uiga ma meatotino eseese.

Le Taua Tele o Agate

I Teuga ma Teuga

O agate sa avea ma mea taua i le lalolagi o mea teuteu mo le tele o seneturi. O lo latou matagofie fa'anatura, fa'aleleia e a latou lanu eseese ma mamanu, e avea ai i latou ma mea e sili ona fiafia i ai tufuga ma tagata fa'aofuofu. O teuteuga agata e le na o se faʻamatalaga masani ae masani ona ofuina mo le faʻaogaina o le maʻa mo le soifua maloloina ma le manuia o le tagata.

I le Aoina ma le Fa'afanua

Mo tagata aoina ma tagata suʻesuʻe, o agate o se faʻamalama i le lumanaʻi o le lalolagi. O fusi i totonu o agate e tutusa ma mama o se la'au, o vaega ta'itasi e fai ma sui o se vaitaimi patino i taimi fa'afanua. O le aoina o agate e sili atu nai lo se mea e fiafia i ai; o se malaga i le taimi, ma maa taitasi e tatalaina mea lilo o aso anamua.

I Metaphysical ma Faamalologa Fields

I le malo o faʻamalologa faʻapitoa, o agate e faʻaaloalogia mo a latou faʻamautu ma faʻamalosia aʻafiaga. O ituaiga uma o agate, pe o le agate lane lanumoana, agate moss, or agate afi, e talitonuina e maua ai le malosi tulaga ese e mafai ona faʻaleleia ai le soifua manuia faaletino, lagona, ma le mafaufau. E masani ona fesoʻotaʻi ma le faapaleniina o le malosi o le yin ma yang, faʻatupuina le fealofani, ma le puipuia o le malosi le lelei.

Malamalama Autu o Agata

I le lavelave ma le eseese o le lalolagi o maa taua, o le agate e tulaga ese ma ona mamanu tulaga ese ma se fusi o lanu. O vaega ta'itasi o lo'o fa'amatalaina ai se tala o le tala fa'asolopito mata'ina o le Lalolagi, e le gata ina ofoina mai ai le fiafia fa'alelei ae fa'apea fo'i se vaaiga i le lalolagi anamua. Se'i o tatou su'esu'eina vaega taua o lenei ma'a taua.

O le Agata o se Papa po o se tioata?

Agate o se tioata, o se ituaiga o chalcedony e saʻo, o se minerale e patino i le quartz aiga. O loʻo faʻaalia i lona fausaga microcrystalline, lea e tuʻuina atu ai se foliga manino, masani ona fusi, foliga. O le aʻoga o le agate e aofia ai le faʻasolosolo malie o le silica mai le vai eleele i totonu o gaʻo o maʻa maʻa, e oʻo atu ai i foliga tulaga ese o nei tioata.

O le Agate o se maa taua?

Ioe, o le agate o se maa taua. O lona matagofie faʻanatura, faʻaalia i lanu eseese ma faʻataʻitaʻiga, e avea ai ma filifiliga lauiloa mo mea teuteu ma mea teuteu. O le fa'agasologa o le tipiina, fa'aiila, ma le togafitia o le agate e fa'aalia ai le lavelave o mamanu ma lanu viia o lo'o natia i totonu. O vaega taʻitasi o mea teuteu agate o se galuega faʻataʻitaʻi, e atagia ai le matagofie ma le mealilo o le natura.

O le a le mea e fa'aaogaina tele ai le Agate?

O le Agate e tele lona fa'aoga ona o lona matagofie ma le umi. I le malo o teuga, o le agate e sili ona fiafia i ai mo le faia o asoa, taulima, mama, ma isi mea teuteu. O ona mamanu faanatura ma le tele o lanu e ofoina atu avanoa e le gata mo mamanu tulaga ese ma matagofie.

I tua atu o mea teuteu, e lauiloa foi le agate i teuteuga o fale. O mea e pei o fasi agate, fa'ai'uga tusi, ma fa'ailoga e masani lava. O le lalelei faʻanatura o le maʻa e faʻaleleia ai le matagofie o soʻo se avanoa.

I le lalolagi fa'atusa, o le agate e fa'aaloalogia ona o lona uiga fa'amalolo. E talitonuina e aumaia le paleni, malosi, ma le malosi lelei i le tagata e ofuina. O ituaiga taʻitasi ma lanu o le agate e fesoʻotaʻi ma mea faʻamalolo faʻapitoa, ma avea ai ma mea faʻapitoa i le lalolagi o faʻamalologa tioata.

Aisea e faapitoa ai le Agate?

Agate e faʻapitoa mo le tele o mafuaʻaga. E tulaga ese maa taitasi, ma ona mamanu ma lanu na fausia e ala i faiga masani i le faitau afe o tausaga. O lenei tulaga ese e avea ai vaega uma o teuga agate po o teuteuga o se mea e tasi-o-a-ituaiga.

O le fa'apitoa o le agate o lo'o taoto i ona uiga fa'atusa. E toʻatele e talitonu e mafai e agate ona faʻaleleia le mafaufau, faʻaleleia le faʻatonuga, ma suia le malosi le lelei i ni mea lelei. O le malosi fa'avae o le ma'a e fai mai e maua ai le paleni fa'alagona, fa'aletino, ma le mafaufau.

E le gata i lea, o le umi ma le faʻaogaina o le agate e sili ona fiafia i ai tufuga ma tagata aoina. E le na o se maa ae o se vaega o le talafaasolopito o le lalolagi, o se puna o le malosi lelei, ma o se molimau i le matagofie mataʻina o loʻo tuʻuina atu e le natura. us.

Faailoaina ma Uiga Faaletino

Agate, faʻatasi ai ma a latou mamanu mataʻutia ma lanu feʻaveaʻi, o se fiafiaga fiafia o le maa. Ae ui i lea, o le faailoaina ma le faʻavasegaina o i latou mai isi maʻa tutusa e mafai ona avea ma luʻitau, aemaise lava mo le le iloa. I lenei vaega, matou te talanoaina nisi o fesili masani e tulaʻi mai i le faagasologa o le iloa ma le malamalama i uiga faaletino o agate.

E faapefea ona e iloa pe o le Papa o se Agate?

O le faailoaina o se agate e aofia ai le suʻesuʻeina o ona uiga faaletino. O agate e masani lava ona faʻaalia e ala i latou mamanu faʻapipiʻi maʻoti, translucency, ma lanu eseese. O fusi e masani ona fa'atumauina ma e mafai ona fa'aalia i le anoanoa'i o lanu, o vaega ta'itasi e fa'ailoa mai ai se vaitau eseese o le fa'avaeina. O se agate moni o se vaega e felanulanua'i - o le uuina i luga i se punavai malamalama e tatau ona iloa manino ai fusi. O le pito i luga e masani ona pa'u i le pa'i.

E faape'i foliga o Agate Mata?

O agate mata e masani ona talatala ma e le mafai ona vave fa'aalia le matagofie o fa'asologa o fusi e fa'aalia ai agate ua fa'aiila. E masani ona maua i latou e pei o nodules ma se talatala, pito i fafo po'o ni papa i totonu o papa mauga mu. A tipi matala, o fusi lavelave, lanu eseese, ma le translucency o le agate e mafai ona iloa. O fusi e mafai ona felanulanua'i ma e masani ona fa'atutu, e mulimuli i foliga o le nodule.

O le a le Mea Paʻepaʻe i luga ole Agate?

O mea pa'epa'e i luga o agate e masani lava o se vaega o le chalcedony, o se isi ituaiga o quartz. E mafai foi ona avea ma taunuuga o isi minerale ua sosolo i totonu o le pito i fafo o le maa i le aluga o taimi. O lenei laulau pa'epa'e e mafai i nisi taimi ona ufiufi ai fusi matagofie o lo'o i lalo, ma fa'amama pe fa'aiila le ma'a e mafai ona fa'aalia ai mamanu felanulanua'i o lo'o natia i lalo.

Pe o i ai ea uma se fusipa'u?

E ui o le fusi o se uiga masani o agate, ae le o agate uma e iai ni fusi vaaia. O nisi agate atonu e vaivai pe le masani ona fusi, ae o isi e mafai ona faʻaalia lanu mafiafia, faʻapipiʻi mossy, poʻo isi mamanu. O le i ai ma le vaʻaia o fusi e mafai ona eseese tele, e faʻatatau i tulaga na fausia ai le agate.

O se Iasepi po o se Agate?

O le eseesega i le va o le iasepi ma le agate e mafai ona faʻaʻoleʻole aua o mea uma e lua o ituaiga o kalesona. O le eseesega autu o loʻo taoto i lo latou translucency. O agate e masani ona fa'ase'e i le semi-translucent ma fa'aalia mamanu fa'apipi'i. I se fa'afeagai, o le iasepi e fa'alilolilo ma e masani ona fa'aalia lanu tutusa po'o lanu e aunoa ma ni fusi ma'oti. O le su'esu'eina o foliga o le ma'a ma le fa'amalama e mafai ona fesoasoani e iloa ai pe o le agate po'o le iasepi.

O a Papa ua Faaseseina mo Agate?

E masani ona fenumiai agate ma isi maa fusi e pei o iasepi, onika, po o isi ituaiga o kalesona. O ma'a e fa'atatau i mamanu, mea fa'alanu felanulanua'i, po'o mea fa'apena maaa e mafai foi ona faaseseina o agata. E mana'omia se mata'i'ai, ma o nisi taimi o tomai fa'apolofesa, e iloa ai le agate mai isi ma'a foliga tutusa, pe a mafaufau i le tele o ituaiga ma lanu e mafai ona fa'aalia e agate.

I le lalolagi o maa taua, o le faatosina o agate e le na o latou foliga vaaia ae faapena foi i mea lilo o loʻo latou umia i totonu o latou fusi - o vaega taʻitasi o se mataupu o le tala faʻasolopito o le lalolagi, o loʻo faʻatali e faitau, faamemelo, ma faapelepeleina.

Ituaiga ma ituaiga o Agate

Agate, o se maa taua e lauiloa i ona mamanu eseese ma lanu, e sau i ituaiga eseese, e taʻutaʻua uma uiga tulaga ese. O lenei vaega o loʻo suʻesuʻeina ituaiga eseese ma ituaiga o agate, e tuʻuina atu ai faʻamatalaga i o latou foliga maʻoti ma faiga masani e mafua ai o latou foliga mataʻina.

O le a le lanu e sili ona seasea o le Agate?

Blue agate ua manatu o se tasi o lanu e le masani ai. O lenei lanu matagofie e le masani ona maua e pei o le mumu, lanu enaena, ma lanu meamata e masani ona iloa ai nei maa taua. O le agate lanu moana e sili ona sailia ona o lona matagofie ma e masani ona fesoʻotaʻi ma le toʻa ma le toʻa.

O le a le Sugar Agate?

O le suka agate e faʻaalia i lona druzy, pei o le suka. O lenei tulaga tulaga ese o se taunuuga o le tioata o minerale i luga o le maa, ma maua ai se foliga susulu. O le fua o le "suka" e faʻaopoopoina ai se aafiaga mataʻina i mamanu masani masani o le agate.

E Fa'apei se Papa Agate Mata?

O se maa agate mata e masani ona i ai se talatala, e le polesia fafo e natia ai le matagofie moni o le maa taua. E mafai ona maua e pei o nodules ma ga'o, e masani ona mata'utia o luga po'o ni papa i totonu o papa. Pe a vaelua pe tipi matala, o fusi lavelave, lanu viia, ma le translucence o le agate e faʻaalia.

O Onyx o se Agate?

Onyx o se ituaiga o kalesona, pei o le agate. Ae ui i lea, o loʻo faʻaalia i ona fusi tutusa e eseese ma masani ona uliuli ma paʻepaʻe. E ui o le onika ma le agate e iai fusi, o le eseesega autu o loʻo taoto i le mamanu ma le faʻatulagaina o nei fusi. O fusi agata e fa'atotonu ma pi'o, ae o fusi onyx e tutusa ma sa'o.

O le a le foliga o le Agate toto?

O le agate o le toto, e pei ona taʻu mai e le igoa, e iai le lanu mumu i le lanu mumu-enaena e pei o le toto. O le lanu e mafua ona o le i ai o u'amea oxide i totonu o le maa. O le agate o le toto e masani ona i ai le fefiloi o mamanu fefiloi ma e ono aofia ai isi lanu e fetaui ma lanu mumu.

O le a le Dendritic Agate?

O le Dendritic agate e lauiloa ona o lona tuʻufaʻatasiga e pei o se laʻau poʻo se fern. O nei mea faʻapipiʻi e masani ona uliuli pe enaena ma e faia mai i le manganese poʻo le uʻamea uʻamea. O mamanu dendritic e fatuina ai se eseesega matagofie e faasaga i le translucent i le opaque background o le agate.

O le a le Uila Agate?

O le agate uila e iloga i ona mamanu mataʻina e pei o uila o uila. O laina lavelave, zigzagging ma lanu felanulanua'i e fausia ai se fa'aaliga mata'utia, e fa'apitoa ai vaega ta'itasi ma fa'atauaina i le au aoina.

O le a le Hydro Agate?

Hydro agate e fa'atupuina pe a fa'asusu maa agate i minerale e fa'aleleia pe suia ai lo latou lanu. O lenei faiga e mafai ona i'u ai i lanu viia, e masani lava e le masani ai e mata'ina ai le mata'utia o le vai agate.

O le a le Agate Laau?

O le agate laau e faʻaalia i ona lanu lanumeamata lanu meamata e faʻasaga i se papaʻe paʻepaʻe pe manino, e pei o laʻau poʻo lau laʻau. E le fusifusia e pei o isi agate ma e masani ona fesootaʻi ma le filemu i totonu ma le tele.

O le a le Forest Agate?

Agate Forest, e tutusa ma le agate laau, e iai lanu lanumeamata ma mamanu e faaosofia ai le tamaoaiga o se vaomatua. E masani ona faʻaaogaina mo lona faʻavaeina ma le faʻaleleia o le malosi.

O ituaiga uma o agate, ma ona uiga uiga ese, mamanu, ma lanu, o se molimau i le eseesega ma le matagofie o le natura. O nei maa, na fausia i luga o le afe tausaga, e ofoina atu e le gata o le fiafia vaaia ae o loʻo faʻapipiʻiina foi i uiga ma le malosi e talitonu le toʻatele e mafai ona faʻaleleia o tatou olaga i auala eseese.

Fa'amamaina ma le Tausiga o Agata

E taua le tausiga lelei e faʻasaoina ai le matagofie ma le faʻamaoni o maʻa agate. Pe o oe o se tagata e aoina, fai maa, po'o se tasi e na'o le fa'amemelo i le matagofie fa'anatura o agate, o le iloa fa'amama ma tausia nei ma'a taua e taua tele. I lenei vaega, matou te talanoaina se fesili masani e uiga i le faʻamamaina o le agate.

E mafai ona e fa'asusu agate i le vineka?

Ioe, e mafai ona fa'asusu le agate i le vineka e fa'amama ai. Ae peitai, e tatau ona faia ma le faaeteete. O le Vinegar ose acid malu e mafai ona fesoasoani e aveese le calcium ma isi mea eleelea e aunoa ma le faaleagaina o le maa. E mafai ona fesuia'i le taimi e fa'asusu ai, ae e taua le mata'ituina o le fa'agasologa ina ia mautinoa e le afaina ai le lanu po'o mamanu masani o le ma'a. A mae'a ona fa'asusu, fufulu lelei le agate i le vai e fa'apa'u ai le ga'o ma fa'ataga e mago atoa.

Taua ma le Taua o Agata

Agates, faatasi ai ma a latou mamanu mataʻina ma lanu, e le gata ina faʻatauaina mo a latou faʻataʻitaʻiga faʻalelei ae faʻapea foʻi le tau tupe. I lenei vaega, matou te suʻesuʻeina le tau tupe e fesoʻotaʻi ma nei maʻa matagofie.

E aoga le agate i se tupe?

O le tau o agate e mafai ona fesuisuiai lautele e faalagolago i mea e pei o le ituaiga, lanu, mamanu, lapopoa, ma le tulaga lelei atoa. O lanu ma mamanu e le masani ai, e pei o le agate lanumoana poʻo le mata agate, e mafai ona sili atu ona taua. Agate e tipiina ma le poto ma fa'aiila e fa'aalia ai o latou mamanu totonugalemu e mafai fo'i ona maua se tau maualuga atu.

E masani ona fa'atauaina e le au aoina ma le fiafia agate mo o latou uiga matagofie ma fa'atusa, ma o nisi ituaiga e mafai ona ta'ua o mea e aoina. E ui atonu e le taugata e pei o nisi maa taua e pei o taimane po o penina, o agate e umia le tau tupe, aemaise lava i latou e maualuga le lelei, seasea mamanu, po o lanu.

O le mea moni, o le tau o se agate e aafia i lona seasea, matagofie, ma le manaʻoga i le maketi. O vaega taʻitasi, faʻatasi ai ma ona mamanu tulaga ese ma le malosi, o loʻo i ai se taua faʻapitoa ia i latou e talisapaia le faatufugaga ma mealilo o loʻo lokaina i totonu o nei maʻa mataʻutia.

Nofoaga ma Sailiga Agate

Mo i latou e fiafia i maa taua ma tagata aoina, o le fiafia o le mauaina o agate i o latou tulaga masani e le mafaatusalia. O nei maa matagofie, na fausia i luga o le afe tausaga, o oa natia o loʻo faatalitali e maua. I lenei vaega, matou te su'esu'eina nofoaga e te ono tautevateva ai i nei mea ofoofogia faanatura.

O fea le nofoaga sili ona taatele e maua ai agate?

E mafai ona maua agate i le lalolagi atoa, ae e masani ona maua i nofoaga e iai papa mauga ma i nisi o mea palapala. O itulagi o lo'o iai se tala fa'asolopito o galuega a maugamu e masani ona fa'afaleina ai agate matagofie, aua e fa'atupu mai le fa'aputuga o le silica i papa ma'a. Atunuʻu e pei o Pasila, Mekisiko, ma le Amerika Tele, aemaise i setete pei o Arizona, Oregon, ma Michigan, ua taʻutaʻua i le tele o agate. O matafaga, vaitafe, ma toafa e mafai foi ona avea ma nofoaga lelei mo le sailia o nei maa taua.

Agate ma Chakras

I le lalolagi o faʻamalologa faʻataʻitaʻi, o agate e matua taua tele. O ituaiga taʻitasi ma lanu o le agate e talitonuina e faʻapipiʻi i nofoaga autu malosi poʻo chakras i totonu o le tino, faʻaleleia le paleni ma le faʻamalolo. Sei o tatou suʻesuʻeina le fesoʻotaʻiga i le va o agate ma chakras.

O le a le Chakra ole Agate?

O le agate e masani ona fesoʻotaʻi ma le aʻa chakra, lea e tu i le pito i lalo o le tui. O le root chakra e fesoʻotaʻi ma lagona o le saogalemu, mautu, ma le faʻavae. Agate, faatasi ai ma lo latou malosi faʻavae, e talitonuina e faʻamautu lenei chakra, faʻalauteleina se lagona o le saogalemu ma le paleni. Ae ui i lea, o ituaiga eseese o agate e mafai foi ona fesoʻotaʻi ma isi chakras, faʻalagolago i o latou lanu ma meatotino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le agate lanu moana e masani ona fesoʻotaʻi ma le chakra faʻaʻi, lagolago fesoʻotaʻiga ma faʻamatalaga.

Fenumia'i masani

Faatasi ai ma le eseese o maa taua o loʻo maua, e masani lava mo tagata fiafia e faʻafeiloaʻi le fenumiai i le faailoaina ma le vaʻaia o latou. I lenei vaega, matou te faʻatalanoaina se fesili masani e tulaʻi mai i le tulaga o le faʻamatalaga agate.

E tutusa le Chert ma le Agate?

E le tutusa le Chert ma le agate, e ui lava e tutusa mea e tutusa ai. E lua ituaiga o silica ma e mafai ona maua i lanu ma mamanu tutusa. Ae ui i lea, o le sieri e masani lava ona sili atu le manino ma e leai se fusi e pei o le agate. Agate o se ituaiga o chalcedony, e lauiloa mo lo latou translucence ma matagofie, faʻamaufaʻailoga fusi. O le Chert, i le isi itu, o se papa e sili atu ona tutusa, e masani ona faʻaaogaina i aso ua tuanaʻi mo le faia o meafaigaluega ona o lona maʻaʻa ma uiga pei o le maa.

O vaega ta'itasi o lenei tusiga ua mamanuina e ofo atu ai i le aufaitau ni malamalamaaga i le lalolagi mata'ina o agate, mai o latou tupuaga o lo'o fa'aputu i le 'ele'ele e o'o i lo latou taua fa'aleagaga ma fa'atusa. O fesili uma e taliina e faʻaalia ai se isi vaega o le mealilo, e tosina atu ai le au faitau i le faʻailoga mataʻutia o nei maʻa masani.

iʻuga

A o matou faʻaiʻuina lenei suʻesuʻega atoatoa o agate, matou te mafaufau i faʻamatalaga autu ma faʻaaliga na aliaʻe mai e ala i le talanoaina o nisi o fesili sili ona taatele ma faʻafefe e uiga i nei maʻa taua. O fesili ta'itasi na fa'aalia ai se vaega fou o agate, valiina se ata atoa o latou uiga fa'aletino, ituaiga, tulaga taua, ma le fa'alilo fa'alilo o lo'o siomia ai i latou.

Aotele Manatu Autu

Agate, faatasi ai ma a latou fusi mataʻina ma se fusi o lanu, o se molimau i le tomai faatufugaga o le natura. O nei tioata, e fausia mai i le silica i totonu o papa mauga mu, e le gata ina manaia i le vaai ae o loʻo faʻapipiʻiina foi i mea faʻatusa e talitonu le toʻatele e aʻafia ai lo tatou soifua manuia faaletino, lagona, ma le faaleagaga.

Na matou suʻesuʻeina ituaiga eseese o agate, e iloga taʻitasi i mamanu tulaga ese, lanu, ma meatotino. Mai agate lanu moana e le masani ai i agate suka iila ma agate toto lilo, o ituaiga taitasi o se lalolagi ofoofogia ia lava. O le faʻagasologa o le faʻamaonia o agate, faʻavasegaina mai maʻa tutusa e pei o chert ma iasepi, ma malamalama i lo latou fesoʻotaʻiga i le chakras, faʻaopoopoina faʻailoga faʻafefe i nei maʻa masani.

O le taua o agate e le na o tupe ae o loʻo taoto foi i lo latou faʻataʻitaʻiga matagofie ma faʻataʻitaʻiga. O lo latou i ai i nofoaga eseese i le salafa o le lalolagi, o loʻo faʻatali mo le mauaina e ni mata mataʻutia, faʻaopoopoina se elemene o le faʻataʻitaʻiga i le faatosina o nei maʻa.

Manatu Mulimuli i le Lalelei, Taua, ma Eseesega o Agate Crystals

Agate o lo'o fa'apipi'iina ai le uiga fa'alenatura o le lalolagi fa'anatura. O ma'a ta'itasi, fa'atasi ai ma ona fusi fa'apitoa, o lo'o fa'amatalaina ai se tala o le tala fa'asolopito o le lalolagi, ma avea ai vaega ta'itasi ma mea fa'apitoa o le lalolagi fa'anatura. O agate eseese, mai agate dendritic e pu'eina le aano o la'au i agate uila e fa'aalia ai le malosi malosi o se faititili, e fa'aalia ai le 'ese'ese o galuega taulima a le natura.

O le matagofie o agate e le na o le paʻu loloto. I tua atu o latou foliga vaaia o loʻo taoto ai se lalolagi o mea faʻatusa, ma ituaiga taʻitasi o agate e talitonuina e faʻamalosia i malosiaga faʻapitoa e mafai ona faʻaosofia ai o tatou olaga. E le na o ni maa ae o ni soa tatou te o faatasi i la tatou faigamalaga, e ofoina atu le paleni, malosi, ma se sootaga i le lalolagi.

I le lalolagi o maa taua, o agate e umia se nofoaga faapitoa. O i latou o se alalaupapa i le va o le tino ma le le vaaia, o le vaaia ma le le vaaia, e tosina atu ai i tatou i se lalolagi lea e tuufaatasia ai le matagofie o le natura ma le malosi o le atulaulau. O agate taʻitasi o se mea sili ona lelei, o se molimau le leoa i le faʻaalia o le saga o le Lalolagi, ma o se e tauaveina le malosi e sili atu nai lo le lalolagi faaletino.

Tuua se tali

o le a le lomia lou tuatusi imeli. fanua manaomia ua faailogaina *